8 MARTIE

REGULAMENT DE DESFASURARE A PROGRAMULUI "8 MARTIE”

Art.1. DENUMIREA PROGRAMULUI:  8 MARTIE
Art.2. ORGANIZATOR:
BUFSECURITY SYSTEMS SRL, cu sediul in Cluj-Napoca, jud.Cluj, str.Gheorghe Dima nr.4Bis/12, CUI 34987160, nr. de inreg. la Reg.Com. J12/2710/2015.
Art.3. SCOPUL ACTIUNII:
     Scopul este reprezentat in mare parte de interactiunea activa cu clientul, pentru a-l antrena in procedura de achizitionare de produse la pret special.
Art.4. PERIOADA DE DESFASURARE
     Programul se desfasoara in data de 8 MARTIE 2021 in intervalul orar 00:01-23:59.
Art.5. ARIA DE DESFASURARE
     Programul se desfasoara la nivel national, indiferent de locatie.
Art.6. DREPTUL DE PARTICIPARE
     Programul este adresat tuturor persoanelor juridice sau fizice din Romania, clienti sau nu ai companiei noastre.
Art.7. MECANISMUL PROGRAMULUI
     SLOGAN: "Gandeste-te la el... si el cu siguranta se va gandi la tine!"
     Pentru a participa la program, cumparatorul trebuie sa adauge in cos minim un produs in ziua desfasurarii programului, intre orele 00:01 si 23:59 pentru a beneficia de un discount de 8% din pretul afisat la efectuarea comenzii. Comanda trebuie finalizata prin complectarea datelor de facturare in acest interval si trimisa spre noi.
     Reducerea nu se cumuleaza cu alte programe sau promotii prin care se acorda discount.
 
    Livrarea produselor comandate in cadrul acestui program se face prin curierat, costurile fiind suportate de catre client.
     LIVRAREA PRODUSELOR SE FACE IN LIMITA STOCULUI DISPONIBIL SI IN ORDINEA PRIMIRII COMENZILOR !!!
Art.8. CONDITII DE VALIDITATE
     Pentru ca un participant sa fie considerat valid, trebuie sa intruneasca concomitent urmatoarele conditii:
     Sa indeplinesca conditiile de la Art.4 si Art.7;
     Sa achizitioneze in perioada specificata minim un echipament.
     Programul NU SE APLICA la produsele achizitionate in rate.
Art.9. FORTA MAJORA
     Pentru scopul acestor Conditii de participare, forta majora inseamna orice eveniment care nu poate fi controlat, remediat sau previzionat de catre Organizator si a carui aparitie pune pe acesta din urma in imposibilitatea de  a-si indeplini obligatiile asumate. In categoria acestor evenimente sunt incluse, fara a se limita la acestea: razboaie, incendii, inundatii, greve si blocade, cutremure, alte catastrofe de orice fel, precum si orice reglementare care poate aparea ulterior intrarii in vigoare a Conditiilor si care poate interzice/ modifica termenii acestora, etc.
     Daca o situatie de forta majora, inclusiv imposibilitatea Organizatorului din motive independente de vointa lui, impiedica sau intarzie total sau partial executarea acestor Conditii si continuarea programului, Organizatorul va fi exonerat de raspundere privind indeplinirea obligatiilor lui pentru perioada in care aceasta indeplinire va fi impiedicata sau intarziata, conform art.1082 si 1083 C.civ. Organizatorul, daca invoca forta majora, este obligat sa comunice participantilor cumparatori, in termen de 48 ore de la aparitia cazului de forta majora, existenta acesteia.
Art.10. LITIGII
     In cazul unor litigii aparute intre Organizator si participantii cumparatori, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile implicate vor inainta litigiul spre solutionare instantelor competente romane.
Art.11. CLAUZE FINALE
     Prezentele Conditii de participare pentru cumparatorii din programul “8 MARTIE” sunt disponibile pe toata perioada desfasurarii programului.
Art.12. PROTECTIA DATELOR PERSONALE
     Prin înscrierea la programul “8 MARTIE” participantii sunt de acord cu prevederile prezentelor Conditii de participare. Inscrierea la program reprezinta acordul expres al participantilor ca datele lor personale sa fie pastrate si prelucrate de BUFSECURITY SYSTEMS SRL ca operator de date cu caracter personal in scopul de marketing, reclama, publicitate si statistica, precum si buna desfasurare a programului “8 MARTIE”.
     Participantilor la programul “8 MARTIE” le sunt garantate drepturile prevazute de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, in special urmatoarele drepturi: dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de opozitie.
     Pentru orice nelamuriri, sugestii, pareri va rugam sa trimiteti un email la contact@bufsecurity.ro