Cum platesc?

In acest moment acceptam urmatoarele modalitati de plata:

MAGAZIN ONLINE

1.Plata ramburs
Ramburs - Sistem de expediere a mărfurilor conform căruia destinatarul achită contravaloarea acestora si/sau taxa de transport la primire.

Clientii ocazionali vor achita la primirea marfii atat contravaloarea echipamentelor cat si taxa de transport. Exceptie de la regula este cazul in care exista o alta intelegere intre cele doua parti, inainte sau dupa finalizarea comenzii, confirmata obligatoriu. In cazul clientilor pe baza de contract, taxa este stipulata in contract sau anexa semnata ulterior incheierii acestuia.

2.Ordin de plata

Ordin de plata - Titlu de credit emis de posesorul unui cont bancar (ordinator), adresat bancii care gestioneaza depozitul bancar respectiv, prin care titularul contului solicita bancii sa plateasca o anumita suma de bani unei alte persoane/societati comerciale, denumita beneficiar. Ordinul de plata este revocabil, plata putand fi sistata de catre ordinator, in orice moment. De asemenea, ordinul de plata poate fi si electronic, realizat pe internet, online, prin intermediul site-urilor bancilor.In functie de documentele date de beneficiar, ordinul de plata poate fi simplu, cand suma este incasata de la banca pe baza unei chitante eliberate de beneficiar, si documentar, cand beneficiarul trebuie sa prezinte bancii si documentele care atesta livrarea marfurilor sau prestarea de servicii. O plata dintr-un cont la banca se face in baza unui ordin de plata.

In cazul comenzilor online cu confirmare prin OP, marfa va fii expediata catre beneficiar doar in momentul in care se face dovada platii pe email sales@bufsecurity.ro sau pe baza unei intelegeri intre cele doua parti (exceptie clientii cu alte conditii stabilite prin contract).

3.Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Visa Electron/MasterCard/Maestro)

Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.
- Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro)se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.
- "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard

ATENTIE!!!
Greutatea produselor este cea declarata de catre producator/echipament si nu include ambalajul, greutatea totala a coletului difera din acest motiv la primire.