Termeni si conditii

1. Generalitati
     Folosirea acestui site implica acceptarea acestor termeni si conditii. De asemenea, pentru a efectua comenzi in magazinul nostru, acceptati drepturile/obligatiile prevazute in DGPR "Regulamentul European 2016/679/UE" precizate in pagina "Protectia datelor". Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. Administratorul site-ului www.bufsecurity.ro isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi, fara o notificare prealabila.
     Fotografiile digitale, textele, datele tehnice, preturile si celelalte informatii care se gasesc pe site apartin in totalitate administratorului acestui site cu acordul producatorilor/furnizorilor de echipamente prezente in magazin. Materialele prezentate pe acest site sunt publice si folosite pentru informare liberă. Este permisă, de asemenea, transmiterea lor către terți.
     Datele personale introduse de catre cumparator vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site si se vor utiliza conform prevederilor din Legea 677/2001 cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal. Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru a va trimite confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor in curs, noutati, etc., in nici un caz nu vor fi furnizate unei terte parti.
     Orice accesare a datelor de pe acest site trebuie să fie conformă cu legile în vigoare și făcută cu buna-credință.
     Administratorul site-ului isi aloca dreptul de a anula livrarea produsului si de a anunta clientul in cel mai scurt timp in cazul in care comanda nu poate fi onorata din cauza unori erori aparute in baza de date.
     Preturile afisate pe site sunt END-USER (pret final cu toate taxele incluse).
     În cazul unei comenzi ea are valoarea unui contract comercial.

2. Conditii de vanzare-cumparare
In acord cu practicile comerciale considerate ca acceptabile si legale, obligatiile noastre sunt urmatoarele:
     - sa oferim informații cât mai exacte posibil despre marfurile comercializate;
     - sa acordam sprijin tehnic și să indrumam clientii, in directia celei mai bune alegeri;
     - sa verificăm cu atentie comenzile;
     - sa respectam legile comerciale in vigoare.
Ce trebuie sa faca sau sa stie un cumparator:
     - fotografiile de pe paginile produselor au caracter informativ, nu sunt considerate obligatii contractuale;
     - aspectul marfurilor poate diferi usor de cel prezentat in aceste fotografii;
     - orice achizitie trebuie facuta numai dupa o informare cat mai atenta si in cunostinta de cauza (este obligatia cumparatorului sa culeaga informatii iar apoi cu ajutorul nostru sa poata lua o decizie);
     - cumparatorul trebuie sa ne semnaleze orice neregula constatata de urgenta, atat in prezentarea marfii, cat si la primirea bunurilor (de fiecare data cand este necesar).
     - In cazul receptionarii de produse necorespunzatoare sau diferite de cele comandate, sesizarile trebuie facute prin e-mail sau telefonic in termen de maxim 24 de ore de la receptie;
     - sa solicite la firmele avizate in domeniu suport pentru montarea echipamentelor achizitionate, pentru a evita defectarea sau chiar distrugerea acestora. Montarea sau utilizarea defectuoasa a echipamentelor achizitionate, duce la pierderea garantiei.

3. Comenzi
            Comenzile se fac telefonic la numerele afisate, prin e-mail la adresa sales@bufsecurity.ro sau prin formularul de comanda (cos). Toate comenzile vor fii inregistrate si trebuie confirmate telefonic in momentul in care veti fii contactat. Pentru ca acest lucru sa se poata realiza, datele pe care le furnizati in momentul plasarii comenzii trebuie sa fie corecte si complete conform celor descrise in pagina dedicata “Cum cumpar?”. De asemenea plasarea unei comenzi in cadrul acestui site implica acceptarea tuturor termenilor si conditiilor prezentate. COMANDA MINIMA 50LEI.

 4. Livrare
            In momentul in care comanda este confirmata, aceasta va fii procesata si expediata in cel mai scurt timp posibil. Perioada de livrare poate fii cuprinsa intre 1 zi si 90 zile (pentru comenzile confirmate) in functie de ora preluarii comenzii, disponibilitatea in stoc / stoc furnizor, cantitatea solicitata, efectuarea / dovada platii, etc – date care vor fii furnizate clientului dupa confirmarea comenzii. Toate detaliile legate de livrare se gasesc pe pagina dedicata “Livrare”.
            Costul transportului pentru expeditia produselor este suportat de catre client daca:
               - valoarea comenzii este sub 500lei,
               - in situatii speciale (ex: comanda compusa preponderent din - acumulatori, cabluri, surse alimentare, transformatoare, brat bariera peste 3ml, turnicheti, porti batante, statii incarcare sau orice echipament care nu se incadreaza in livrare uzuala - aici este vorba despre colete peste 10kg si/sau dimensiunile acestora depasesc 50x50x50cm),
               - nu exista clauze contractuale care sa specifice altfel.
Daca produsele sunt achizitionate printr-un program activ [ex:HappyDay], conditiile in acest caz sunt specificate pe pagina dedicata programului.
!!! Greutatea produselor este cea declarata de catre producator/echipament si nu include ambalajul, greutatea totala difera din acest motiv la primire !!!

5. Plata
            Contravaloarea comenzii se achita dupa cum urmeaza:
                    - ramburs in momentul primirii produselor
                    - pe baza unei facturi proforme prin OP
                    - conform conditiilor contractuale incheiate intre cele doua parti
                    - toate facturile care depasesc suma de 3.000lei necesita achitarea unui avans de 50% din suma totala
                    - online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Visa Electron/MasterCard/Maestro)
            Marfa intra in proprietatea cumparatorului la achitarea integrala a acesteia.
            Pe pagina dedicata “Cum platesc?” sunt exemplificate in detaliu modalitatile de plata.

6. Garantia marfii
     6.1.Toate produsele comercializate beneficiaza de garantie minima conform legii - 24luni - de la data achizitionarii.
     6.2.Unele produse pot avea bonus garantie extinsa de la producator sau firma noastra. Toate produsele care beneficiaza de acest bonus, se vor regasii pe factura emisa cu termenul de garantie extins. 
     6.3.Toate consumabilele (cleme, bride, cabluri, nituri, baterii de larg consum, etc) nu beneficiaza de garantie. Totusi, daca acestea nu indeplinesc rolul pentru care au fost concepute, in limitele specificate de catre producator, in termen de 48 ore de la primire pot fii returnate daca si doar daca s-a urmarit initial instiintarea noastra referitor la acest aspect. 
     6.4.Daca unele produse nu au fost incluse in aceasta lista, va rugam sa ne instiintati asupra acestui aspect pentru a evita eventualele neplaceri cauzate de lipsa de informare, la email tehnic@bufsecurity.ro si in cel mai scurt timp vom actualiza lista, implicit va vom informa despre actualizare si informatiile solicitate.
     6.5.Garantia produselor nu acopera alimentarea incorecta, distrugerea fizica, supratensiuni, supratensiuni cauzate de fulgere, furtuni, apa, foc si modificari neautorizate ale produsului.
     6.6.Pentru produsele defecte se asigură repararea sau înlocuirea numai în baza copiei după factura de cumpărare a produsului respectiv.
     6.7.Înlocuirea echipamentului defect în perioada de garanţie se face numai în condiţiile returnării produselor defecte în ambalajul comercial în care au fost achiziţionate.
     Mai multe informatii (daca exista), sunt detaliate in pagina dedicata - “Garantie”.

7. Returnari
     Daca produsul nu corespunde specificatiilor sau are defect(e) de fabricatie si doriti returnarea acestuia, pentru a primi acelasi model/echivalent sau contravaloarea acestuia, trebuie respectate urmatoarele indicatii:
     - trebuie sa ne anuntati in termen de 3 zile de la primirea coletului de problema si sa ne solicitati returnarea acestuia;
     - produsul trebuie sa fie in aceeasi stare in care l-ati primit, sa contina ambalajul original si toate componentele acestuia, in caz contrar va fii refuzat;
     - taxele de transport la returnare vor fii suportate de catre client in cazul in care nu se specifica contractual altfel;
     - in cazul in care se alege varianta inlocuirii produsului returnat, costurile de expediere vor fii suportate de catre furnizor (doar in cazul in care nu corespunde specificatiilor sau prezinta defecte de fabricatie);
    - inlocuirea produselor se face in limita stocului disponibil. Daca acest lucru nu este posibil, se poate alege un produs echivalent sau contravaloarea acestuia. Daca se alege contravaloarea comenzii, in maxim 10 zile de la primirea produsului, banii vor fii returnati.
Pentru mai multe detalii, vizualizati pagina dedicata – “Returnari

8. Reduceri
          Reducerile se aplica atat persoanelor fizice cat si juridice, in functie de conditiile fiecarui program in parte. Programul(ele) active sunt prezente in meniul principal iar conditiile acestora pot fii consultate in orice moment prin accesarea paginii(lor) corespunzatoare. Programele NU SE APLICA la achizitia de echipamente in rate!

Servicii de statistica
ACEST SITE UTILIZEAZA SERVICII DE STATISTICI WEB.
     Scopul acestora este de a adapta oferta si modul de prezentare in functie de schimbari aparute pe piata. In cadrul acestor statistici primim informatii despre vizitatori, informatii de genul:
          - locatia geografica si adresa IP;
          - modul in care acest site a fost accesat (de pe motoare de cautare, parteneri, link-uri sponsorizate, direct, alte variante;
          - ora accesarii, paginile vizitate, ordinea acestora, timpul petrecut pe acestea;
Toate datele colectate sunt folosite EXCLUSIV in interes comercial PROPRIU, pentru imbunatatirea calitatii datelor prezentate si cresterea audientei. Serviciul folosit este Google Analytics, serviciu care permite evaluari si rapoarte lunare. Informatiile prelucrate sunt COMPLET IMPERSONALE si NU CONTIN nici un fel de DATE DE IDENTIFICARE.