Black Friday

REGULAMENT DE DESFASURARE A PROGRAMULUI "Black Friday 2020”

Art.1. DENUMIREA PROGRAMULUI:  „Black Friday 2020

Art.2. ORGANIZATOR:
     (1) BUFSECURITY SYSTEMS SRL, cu sediul in Cluj-Napoca, Jud.Cluj, Str.Gheorghe Dima Nr.4Bis/12, CUI 34987160, Reg.Com. J12/2710/2015.

Art.3. SCOPUL ACTIUNII:
     (1) Scopul este achizitionarea de produse la pret special in conditiile specificate.

Art.4. PERIOADA DE DESFASURARE
     (1) Programul se desfasoara in perioada: vineri 27.11.2020 ora 00:01 - vineri 27.11.2020 ora 23:59 (inclusiv).
     (2) Comenzile pot fi efectuate oricand in perioada specificata si vor fi procesate in ordinea primirii acestora, in limita stocului disponibil.

Art.5. ARIA DE DESFASURARE
     (1) Programul se desfasoara la nivel national, indiferent de locatie.

Art.6. DREPTUL DE PARTICIPARE
     (1) Programul este adresat tuturor persoanelor juridice sau fizice din Romania, clienti sau nu ai companiei noastre.
     (2) In momentul intrarii in program acceptati responsabilitatea deplina pentru a decide daca participarea dumneavoastra este legala conform oricarei jurisdictii aplicabile.
     (3) Angajatii BufSecurity Systems Srl, angajatii agentiilor de publicitate si promovare a companiei/programului si rudele de gradul I ale acestora (parinte, frate/sora, sot/sotie, fiu/fiica) nu sunt eligibili.
     (4) Participand la program sunteti de acord cu aceste conditii, care sunt definitive si obligatorii.

Art.7. MECANISMUL PROGRAMULUI
     (1) Pentru a participa la program, cumparatorul trebuie sa adauge in cos minim un produs in perioada desfasurarii programului "Black Friday 2020".
     (2) Livrarea produselor comandate in cadrul acestui program se face prin curierat, costurile fiind suportate integral de catre client daca valoarea comenzii este mai mica sau egala cu suma de 500lei. De retinut: in perioada desfasurarii programului, majoritatea magazinelor participante pe plan national la eveniment, trimit comenzile primite prin firmele de curierat, implicit exista posibilitatea intarzierii livrarii comenzilor efectuate atat spre furnizorii nostrii cat si cele efectuate in magazinul nostru spre dumneavoastra, cauzate de aceasta supra-solicitare.
     (3) Nu exista limitare privind numarul de produse diferite ce pot fii achizitionate, singura limitare fiind la stocul disponibil in momentul procesarii comenzii.
     (4) La momentul finalizarii comenzii(lor), vom lua legatura cu dumneavoastra, pentru confirmare si detalii suplimentare daca este cazul.

Art.8. CONDITII DE VALIDITATE
     (1) Pentru ca un participant sa fie considerat valid, trebuie sa intruneasca concomitent urmatoarele conditii:
     (2) Sa indeplinesca conditiile de la Art.4(1), Art.6(1)-(4) si Art.7(1)-(3);
     (3) Sa finalizeze comanda produselor aflate in cosul de cumparaturi.

Art.9. FORTA MAJORA
     (1) Pentru scopul acestor Conditii de participare, forta majora inseamna orice eveniment care nu poate fi controlat, remediat sau previzionat de catre Organizator si a carui aparitie pune pe acesta din urma in imposibilitatea de a-si indeplini obligatiile asumate. In categoria acestor evenimente sunt incluse, fara a se limita la acestea: razboaie, incendii, inundatii, greve si blocade, cutremure, alte catastrofe de orice fel, precum si orice reglementare care poate aparea ulterior intrarii in vigoare a Conditiilor si care poate interzice/ modifica termenii acestora, etc.
     (2) Daca o situatie de forta majora, inclusiv imposibilitatea Organizatorului din motive independente de vointa lui, impiedica sau intarzie total sau partial executarea acestor Conditii si continuarea programului, Organizatorul va fi exonerat de raspundere privind indeplinirea obligatiilor lui pentru perioada in care aceasta indeplinire va fi impiedicata sau intarziata, conform art.1082 si 1083 C.civ. Organizatorul, daca invoca forta majora, este obligat sa comunice participantilor cumparatori, in termen de 48 ore de la aparitia cazului de forta majora, existenta acesteia.

Art.10. LITIGII
     (1) In cazul unor litigii aparute intre Organizator si participantii cumparatori, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile implicate vor inainta litigiul spre solutionare instantelor competente romane.

Art.11. CLAUZE FINALE
     (1) Prezentele Conditii de participare pentru cumparatorii din programul “Black Friday 2020” sunt active/disponibile pe toata perioada desfasurarii programului.
     (2) Comenzile efectuate in perioada desfasurarii programului, se vor livra in limita stocului disponibil. In momentul procesarii acestora (Art.7alin.4), va vom informa referitor la disponibilitate stoc propriu/depozit/furnizor.

Art.12. PROTECTIA DATELOR PERSONALE
     (1) Prin înscrierea la programul “Black Friday 2020participantii sunt de acord cu prevederile prezentelor Conditii de participare. Inscrierea la program reprezinta acordul expres al participantilor ca datele lor personale sa fie pastrate si prelucrate de BUFSECURITY SYSTEMS SRL ca operator de date cu caracter personal in scopul de buna desfasurare a programului “Black Friday 2020.
     (2) Participantilor la programul “Black Friday 2020le sunt garantate drepturile prevazute de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, in special urmatoarele drepturi: dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de opozitie.

     Pentru orice nelamuriri, sugestii, pareri va rugam sa trimiteti un email la contact@bufsecurity.ro