Garantie

Produsele beneficiaza de garantia oferita de catre producator dupa cum urmeaza:

     6.1.Toate produsele comercializate beneficiaza de garantie minima conform legii - 24luni - de la data achizitionarii.
     6.2.Unele produse pot avea bonus garantie extinsa de la producator sau firma noastra. Toate produsele care beneficiaza de acest bonus, se vor regasii pe factura emisa cu termenul de garantie extins. 
     6.3.Toate consumabilele (cleme, bride, cabluri, nituri, baterii de larg consum, etc) nu beneficiaza de garantie. Totusi, daca acestea nu indeplinesc rolul pentru care au fost concepute, in limitele specificate de catre producator, in termen de 48 ore de la primire pot fii returnate daca si doar daca s-a urmarit initial instiintarea noastra referitor la acest aspect. 
     6.4.Daca unele produse nu au fost incluse in aceasta lista, va rugam sa ne instiintati asupra acestui aspect pentru a evita eventualele neplaceri cauzate de lipsa de informare, la email tehnic@bufsecurity.ro si in cel mai scurt timp vom actualiza lista, implicit va vom informa despre actualizare si informatiile solicitate.
     6.5.Garantia produselor nu acopera alimentarea incorecta, distrugerea fizica, supratensiuni, supratensiuni cauzate de fulgere, furtuni, apa, foc si modificari neautorizate ale produsului.
     6.6.Pentru produsele defecte se asigură repararea sau înlocuirea numai în baza copiei după factura de cumpărare a produsului respectiv.
     6.7.Înlocuirea echipamentului defect în perioada de garanţie se face numai în condiţiile returnării produselor defecte în ambalajul comercial în care au fost achiziţionate.